11 علت عدم پیروزیت؛ چرا پیروز نمی شوم؟

به گزارش مجله سرگرمی، حقیقت پنهان پشت علت عدم موفقیت ما، اغلب در ناتوانی نهفته نیست؛ بلکه به این دلیل است که نمی دانیم چطور باید اهداف خود را به صورت موثرتری مشخص کرده و برای رسیدن به آن ها گام برداریم. به حتم خطاهایی در رسیدن به اهداف و دستیابی به موفقیت در افراد وجود دارد که آن ها را از رسیدن به قله های تعریف شده، منع می کند.

11 علت عدم پیروزیت؛ چرا پیروز نمی شوم؟

در ادامه به عمده موارد علت عدم پیروزیت می پردازیم که با جلوگیری از آن ها، می توان پله های رسیدن به پیروزیت را هموار ساخته و به شکلی قطعی و موثر به اهداف خود دست یافت.

یازده علت عدم پیروزیت

1. اهداف خود را بیش از حد مبهم می کنید

با پیچیده و مبهم کردن اهداف خود، دستیابی به آن ها را سخت می کنید. برای خود اهداف را به شکلی مستقیم و واضح ترسیم کنید، تا راه رسیدن به آن ها نیز روشن و ساده تر باشد. بعضی اوقات به راستی خود نیز نمی دانیم خواسته و هدف واقعی مان چیست و بی فایده در جهتی عبث تلاش کرده و وقت و انرژی را به هدر می دهیم.

2. فاصله خود را تا هدف اندازه گیری نمی کنید

اگر قادر به تخمین فاصله خود تا رسیدن به هدف و پیروزیت نباشید، میزان تلاش لازم بیشتر برای رسیدن به آن، نامشخص است. شما نمی دانید که کجای کار ایستاده و باید چه میزان دیگر پیش بروید. از خود می پرسید که آیا تا به حال پیروز بوده اید یا خیر؟ تلاش های شما تا چه اندازه اثربخش بوده اند؟ بنابراین باید فاصله کنونی تان تا رسیدن به اهداف را با سوالاتی از جمله چقدر، یا چند و … اندازه گیری کنید. به این شکل می دانید که در چه موقعیتی نسبت به پیروزیت و رسیدن به هدف خود قرار گرفته اید و چه میزان دیگر باید تلاش کنید. شاید تنها یک جهش دیگر تا رسیدن به پیروزیت فاصله وجود داشته باشد. به علاوه این از مایوس شدن شما نیز جلوگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: 17 نکته کلیدی برای پیروزیت در کار

3. رسیدن به اهداف خود را غیرممکن می دانید

اگر دستیابی به اهداف خود را غیرممکن می دانید، به واقع از همین ابتدا نقشه شکست خود را کشیده اید! رفتارهای گذشته ما می تواند رفتارهای آینده مان را پیش بینی کند. اگر در گذشته شکست خورده و در جهت رسیدن به اهداف خود ناکام مانده اید، احتمالا این بار نیز چنین نسخه ای برای خود نوشته و از پیش عدم پیروزیت را پیش بینی کرده اید. به این شکل، به احتمال زیاد پیش بینی شما درست از آب می آید و قادر به انجام کاری که به عنوان هدف برای خود ترسیم کرده اید، نخواهید بود.

توانایی های خود را بشناسید و جهت رسیدن به هدفی که واضح و روشن تعریف کرده اید را ترسیم کنید. به این صورت گام به گام رسیدن به آن، ساده تر خواهد بود.

4. شما تنها اهداف بلند مدت خود را فهرست می کنید

فهرست کردن اهداف بلند مدت، نمایی بزرگ و دور ایجاد کرده و دستیابی به آن ها را سخت می کند. چنین اهدافی دور و ناممکن به نظر می رسند و گویی رسیدن به آن ها زمانی طولانی تر می طلبد. اما با خرد کردن اهداف بلندمدت و بزرگ خود به اهدافی کوچک تر و امکان پذیرتر، می توانید امیدواری و احساس قدرت در خود ایجاد کنید و با دستیابی به این اهداف نزدیک و کوچک تر، برای رسیدن به هدف بزرگ آماده شوید. به این صورت به اهداف نزدیک و کوچک نگاه کرده و روی آن ها متمرکز شوید. از آن جایی که این اهداف صورت خرد شده هدف اصلی شما هستند، به صورت خودجوش دستیابی به آن ها، رسیدن به هدف اصلی را میسر می سازد.

حتما بخوانید: 21 راز پیروزیت انسان های بزرگ که به شما در جهت پیروزیت کمک می کند

5. نگرش منفی نسبت به اهداف خود دارید

با زدن برچسب های منفی روی اهداف خود، آن ها را سخت و ناممکن می سازید. در حقیقت داشتن نگرش منفی به هیچ وجه الهام بخش نیست و برعکس شما را از رسیدن به چیزی که برایش برنامه ریخته اید، دور خواهد ساخت. بنابراین باید نگاه خود به شکل تلاش و فعالیت های لازم برای رسیدن به پیروزیت را تغییر داده و از اظهار نظرهای منفی دست بردارید.

6. اهداف خود را در ذهنتان نگاه می دارید

فکر کردن دائمی به اهداف، باعث نزدیک تر شدن پیروزیت نخواهد شد، بلکه رسیدن به آن را با استرس های دائمی همراه می سازد. اهداف خود را در جایی بنویسید و آن ها را در جایی قابل مشاهده نگه دارید. این راهی است که به جای ایجاد استرس های ناشی از تفکر دائمی، اهداف خود را واقعی کنید و جهت پاسخگویی به آن ها را هموار سازید.

7. برای رسیدن به اهداف خود زمان بندی ندارید

اگر می خواهید به شکلی هوشمندانه و موثر به اهداف خود دست یابید، باید زمان بندی درستی برای آن ها تعریف کنید. به طور مثال اگر قصد نوشتن یک رمان را دارید، هر روز صبح چند ساعت را به آن اختصاص داده و این را به یک عادت تبدیل سازید. همین طور اگر می خواهید وزن خود را کاهش داده و به تناسب اندام برسید، عادت ورزش صبحگاهی راس ساعت 7 صبح را در زندگی روزمره تان پیاده سازی کنید. مطالعات حاکی از آن است که تغییر یا ایجاد یک عادت، می تواند به اندازه چیزی در حدود 66 روز طول بکشد. این کار شما را در رسیدن به اهداف خود نزدیک تر و پیروز تر می کند، همچنین می توانید با عادات تازه شکل گرفته خود، توانایی این را داشته باشید که در آینده به اهداف بیشتری دست یابید.

بیشتر بدانید: مدیریت زمان چیست و چگونه می توان این مهارت را به دست آورد؟

8. در محیطی زندگی می کنید که اهداف شما را پشتیبانی نمی کند

به حتم شرایط محیطی در رسیدن به اهداف تاثیرگذار هستند و اگر چه این یک تاثیرغالب نیست، اما نمی توان آن را در نظر نگرفت. محیط اطراف از افراد و مکان تشکیل شده است که هر دو به شکلی روی پیروزیت ها یا شکست های شما تاثیرگذار هستند. بنابراین لازم است که مطمئن شوید افرادی که با آن ها سر و کار دارید و اطراف شما را احاطه کرده اند، در جهت مثبت رسیدن به هدفتان هستند و در تضاد با آن قرار نمی گیرند. همین طور مکان باید در همسازی با اهداف شما بوده و به عنوان یک اهرم مخالف، عمل نکند.

9. تنها به نقطه نهایی هدف چشم می دوزید

این حقیقت دارد که برای رسیدن به پیروزیت و هدف تعریف شده، نقطه نهایی و معنای آن چیزی که برای تلاش کرده ایم، اهمیت دارد. اما اگر در تمام طول جهت تنها چشم به نقطه پایان داشته باشید، در طی کردن گام های لازم برای رسیدن به آن، ناکام خواهید ماند. لازم است که روی جهت تمرکز داشته و فعالیت های لازم برای رسیدن به هدف خود را دنبال کنید.

این تمرکز روی فعالیت های لازم، به طور اتوماتیک نقطه هدف را شکل می دهد. به عنوان مثال، اگر می خواهید با رژیم غذایی خود را سالم تر ساخته و به اندامی زیباتر دست یابید، نیازی نیست که پیوسته به معنای سلامتی خود و یا شکل اندامتان بیندیشید. روی رژیم های غذایی خود تمرکز کنید و از انجام دقیق و صحیح آن ها اطمینان یابید. این خود باعث می شود که در نهایت به سلامتی و نتیجه نهایی دلخواه که همان اندام متناسب است؛ دست یابید.

به تعبیری باید گفت به جای نگاه کردن به آن چه در آسمان است، به سنگفرش هایی که قدم هایتان روی آن هاست، نگاه کنید.

10. با آشفتگی ها، خود را دلسرد می کنید

اگر با تکیه بر باخت های کوچک و حتی بزرگ، خود را مایوس و دلسرد کنید، نتیجه ای جز دور شدن از هدف و پیروزیت پیش رو نخواهید داشت. بنابراین هر روز صبح که از خواب بیدار می شوید، تمام تلاش خود را برای ساخت بردهای کوچک متمرکز سازید. از فکر شکست های خود خارج شوید و ذهنتان را معطوف پیروزی هایی نمایید که پتانسیل رسیدن به آن ها پیش رویتان قرار گرفته است. به این صورت اعتماد به نفس از دست رفته خود را دوباره ساخته و آن چه در توان دارید را مجدد به دست بگیرید.

فراموش کنید که دیروز چه شکست هایی را تجربه کرده و چه چیزهایی را از دست داده اید، مهم فرصت هایی است که پیش روی شما قرار گرفته است. پیروزی شما می تواند به اندازه یک بیرون آمدن از تختخواب و نوشتن چند سطر از همان رمانی باشد که پیش تر گفتیم؛ این کوچک است اما به هر حال گامی به جلو محسوب می شود و باید آن را به فال نیک گرفت.

11. علت عدم پیروزیت شما در آن است که پیروزی های خود را دست کم می گیرید

هنگامی که به یک پیروزی دست می یابید، ولو این که کوچک باشد؛ نباید آن را دست کم بگیرید و خیلی فروتنانه برخورد کنید. در عوض پیروزی خود را بزرگ ببینید و حتی آن را جشن بگیرید. متاسفانه اغلب ما از کنار پیروزیت ها و پیروزی های ریز و درشت خود به راحتی عبور می کنیم، در عوض شکست هایمان را قاب گرفته و روزها به آن ها می نگریم.

نتیجه گیری

بنابراین پاسخ به این سوال را که برای رسیدن به اهداف خود و دور شدن از علت عدم پیروزیت باید چه مواردی را رعایت کرد این طور مرور می کنیم:

  • ما باید اهداف بلند مدت خود را به هدف هایی کوچک و نزدیک تر تقسیم کنیم و روی آن ها تمرکز داشته باشیم.
  • از مایوس شدن و تمرکز روی شکست ها پرهیز کرده و پیروزیت های کوچک خود را گرامی بداریم.
  • همین طور لازم است که محیط اطراف برای دستیابی به هدف ها مساعد باشد و …

شما چه موارد دیگری را می توانید به این فهرست اضافه کنید؟ ارتباط بین پیروزیت و رشد فردی چیست؟ اصلا راز پیروزیت در زندگی چیست؟ آماده خواندن نظرات و پیشنهادات شما در بخش پیام های انگیزه هستیم.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 109070

به "11 علت عدم پیروزیت؛ چرا پیروز نمی شوم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "11 علت عدم پیروزیت؛ چرا پیروز نمی شوم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید